wuddup Bob Marley?

Okej, bör väl berätta om mina dåliga ovanor. En av dom är tex att gå o lägga mig "i tid". Planerar alltid att hoppa till sängs runt senast 1-2 nångång men blir alltid att jag ligger klarvaken i min pojkväns armar tills jag blir helt rastlös. Sen blir det att man sätter på en film och somnar inte förrän 4-5 nånting. Blir inte så lätt att gå upp
innan kl 12.00 om man inte har något planerat för dagen vilket jag sällan har nu för tiden.

Så hur som helst, vaknade tidigt idag (11.00!) och åkte iväg med systeryster(Sanna), hennes pojkvän(Anton) och min egen pojk(Diego) för o shoppa lite. Hade egentligen bara tänkt att köpa en ny plånbok då min blev stulen förra helgen i Oslo. Puh, oskönt sånt där. Men någon plånbok blev det inte. Åkte först till Farsta där jag köpte lite nya underkläder från H&M, en klänning på rea för 49spänn från GinaTricot och två nagellack från Depend.
Sen åkte vi vidare till Kista Gallerian där jag inte varit på flera år. Köpte ett svart linne från Cubus och en bok till Diego så att han ska få lättare för att somna då han hatar att läsa. Det blev en bok om Bob Marley som borde vara intressant.
Är själv värdelös på att lyckas läsa klart böcker.. Började läsa Marilyn Manson och Jenna Jameson's böcker förra året och har fortfarande inte läst klart dom även fast dom var hur bra som helst. Hmm?
Ska nog lägga mig o läsa lite tror jag.

Första inlägget då.!

Japp, här ligger jag i sängen och har inte mycket att göra.
Läst runt på massor av olika bloggar och det finns verkligen många
roliga och intressanta bloggar där ute.
Oh yees.
Så ska väl börja skriva lite om vad man haft för sig och sånt.
Kan bli naajz. Or not. Will see. Yep.

 


RSS 2.0