you know it.


yoga & meditation

ikväll blir det ett nytt yoga pass kl 19.20-21.20 med lite mera meditation inräknat i träningen. ska bli intressant och ser hur koncentrationen egentligen ligger till :) åker dit med Sara och Nicole . Mucho nice!


shoppa


ninja katten

Ninja Cat - watch more funny videos

Denna katt alltså.

Nu när jag ligger här i sängen och har det soft så passar självklart Nikita på att komma och lägga sig och gosa också. hon ska verkligen jämt vara med... iaf så fort jag sitter framför datorn. men hon är söt ändå =)

hittade den här bilden på henne som visar att hon varit sån här enda sen hon var en liten kattunge haha.


äh ska nog sätta igång med städningen.. See ya.


Manson Gaga

Fick idag se Gaga bli jämförd med en kille via Orginalet's blogg som fick mig att återigen börja tänka på hur lika dessa två personer är.. med deras smink, allt blod, outfits, solglasögon och med deras allmänt sjuka/galna videos tycker jag att Marilyn Manson och Lady Gaga är lika som bär. vad tycker du?
Det enda som skiljer är väl att Manson har kvar vad han är född med och Gaga tog bort sitt. Kanske också att Gaga ler lite mer än Manson. Nu har ju Gaga också opererat sig så himla mycket så nu är dom kanske inte så lika längre men innan det! DÅ! Enda operationen som jag hört att Manson gjort är att han opererade bort sina två översta revben så att han skulle kunna suga av sig själv.. Men nu när jag läser hans bok så har jag förstått att det hela var ett rykte som kom upp efter att han hade en naken tjej på scenen iklädd endast en strap-on dildo och tonvis med smink så att det skulle se ut som att hon var honom själv, han började senare under spelningen att suga av hennes plastpenis och därifrån var ryktet fött. hehehe.

Dags att städa!

Ja, skämmas får man göra när rummet ser ut som att det har varit en atombombstekniker som stulit alla kläder, mosat in dom i en kanon och sedan sprängt dom sönder och samman över HELA golvet. Här är en liten sneakpeak på hur det ser ut. Resten vågar jag nog inte visa..

Så det är vad jag ska passa på att göra medan Diego är och skejtar i Humlegården med Felix , Dennis och Musse.

Filmmaraton

Igår blev det sjukt många filmer, hela dagen och kvällen bestod av filmtittande faktiskt.
  • The Boat that Rocked.
  • Back to the Future 1 och 2 och 3.
  • Vacancy
  • A-team
Dagen innan det såg vi på
Kidulthood som känns så verkligt äcklig så måste nog säga att den var den
bästa vi såg av alla. Men ja det blev en massa filmer med en massa godis.
Leo kom över och hängde lite också så det va kul o se honom en sväng! :)


Visste du att...?

... att elefanter har bäst minne i hela djurriket, det inkluderar även oss människor.

I'll shoot ya!


Coolt va?


idag.

To do list today:
  • Boka möte på amerikanska ambassaden, 400usd.
  • Åka in till skatteverket och göra en namnändring.
  • Vara vid Sannas The Body Shop kl 18.10.
  • Äta massor av god mat på Vapiano.
  • Bowla på amerikanska bowlingstället Marion'sKungsgatan.
  • Bo på Nordic Light hotell i bröllopssviten..?
Bara o sätta igång!

Ninjas killed my father


SL's fulla tåg!

Kanske ska sluta klaga på när tågen och tunnelbanorna är trånga.. Man får ju åtminstone vara inne i tåget till skillnad mot hur dom åker tåg i Indien .


Hehehe oskönt..?


Yoga

Igår var jag och Sara på ett Yoga pass i Huddinge Hallen. Det höll på i 1h och det var faktiskt helt sjuuuuuukt skönt, verkligen något jag kan tänka mig att hålla på med dagligen. Stor tumme upp för Yoga!


Kattjävel.

Snart blir jag galen på min lilla pälstuss som hela tiden ska sitta precis mitt framför datorn så hon får all uppmärksamhet och datorn får vara 2mil bort(jätte svårt o skriva och nackspärr, tack Nikita).. Helt seriöst.. Har tagit ner henne från bordet säkert 100ggr nu. Puh. Så, här är en liten demonstration av hur hon är VARJE morgon.
Alltid mysigt i början...men sen...
..börjar hon gå omkring o lägga hår i näsan..
..så lyfter man ner henne..
..YES, ingen katt!..
..men lika fort som jag tagit ner henne är hon uppe lika fort igen..
..hon vill kanske bli tvättad...?
...jag vet inte...
KATTJÄVEL HOPPA NER!

Snart är sommaren över..

Eller den kanske redan är slut.? Jag vet inte.. Vore skönt om solen kom tillbaka snart och gav lite värme så jag kan vänja mig lite innan jag drar iväg till staterna igen :) Ska ändå bli kul att åka tillbaka till USA. Att få en ny chans att träffa Diegos familj och alla hans vänner, bli brun igen, kunna shoppa massor för inga pengar alls, äta på alla goda restauranger tex Bubba Gump och prova Red Lobster som jag alltid varit så sugen på men som bara aldrig blivit av. Diego har ju ändå lämnat alla sina nära och kära och följt med mig hit, så nu är det dags för mig att göra samma sak. Ska nog gå bra ändå. Kommer bara sakna mina underbara kompisar och min familj så himla mycket. Men jag kommer ju tillbaka.. 6 månader senare. Blir ändå skönt att stanna så länge också, så att man bara kan glida upp för den sköna långa slingriga vägen upp till Bear Mtn varje dag man inte jobbar. Jaja, hur som helst har jag haft en riktigt mysig sommar med massa sköna minnen att gotta mig med när jag kommer sakna Sverige. Om jag nu kommer göra det. Will see.


Beatbox

Hur skön är han inte? :)

Ny cykel?

För en sån här skulle man ju kanske behöva... Om man gillar att se ner på folk.. I donno..?


Visste du att...?

... att en man får i genomsnitt utlösningar motsvarande 17 liter sperma under en livstid?

Hello,


färglägg världen!

Som sagt så tycker jag verkligen att lite konst skulle pigga upp alla dessa tråkiga oändliga gråa väggar som finns överallt. Vad sägs om lite sånt här kanske?


Ny videokamera?

Har lite problem med o välja vilken videokamera man ska köpa.. Jag har varit sjukt sugen på att skaffa den här Canon EOS 7D då det vore smidigt att ha både foto och videokamera på samma gång, mindre släp med flera prylar så att säga..
Men Diego tycker att vi ska köpa denna Panasonic AG-HMC40 som iof verkar grym den med.

Idag har jag dessa kameror; Panasonic HDC-SD5

och den här Canon Eos 450D.

Det som lockar mest med att köpa 7Dn istället för Panasonic videokameran är för att det känns som man lättare kan få tag i flera roliga objektiv till 7Dn. Hmm..? Om det är någon som har någon erfarenhet av någon av dessa kameror så tipsa gärna!


Zombielombie

Har precis kikat färdigt på denna gamla goding. :) Sist jag såg den var på morgonen på nyårsdagen med Sara och några gamla hombres. Och jag måste säga att den är alltid lika skön !


Kreativitet till max.

Älskar verkligen när folk tänker utanför det "normala" och tar stegen långt ifrån vad resten av folket tänker med.
Den här killen har verkligen något extra att ge. De enda jag hade önskat skulle vara att han faktiskt skulle spara konsten han skapar, inte bara förstöra den när det är klart. Men det är iof coolt det med. Verkligen once in a lifetime om man säger så. Spana in Phil Hansen!

Visste du att...?

...att en hanmyggas liv varar i ungefär 15 dagar?


Salty Vampires.

Kikade som sagt på Salt igår, den var rätt bra faktiskt så den kan jag rekommendera om du är sugen på o se lite hoppande mellan biltak, putande läppar, ryska spioner och vapen vapen vapen.
Nu kom jag precis hem från söder där jag och Diego var och såg Vampires Suck.. Hmm kan nog inte säga att det var den bästa filmen jag sett men den hade sina sköna moments. :)

Sweet & Sour

Har nyss kikat färdigt på Mr. Nobody med Jared Leto i huvudrollen. Måste säga att det var en riktigt speciell film, väldigt mysig och lite äcklig, allt på samma gång. Värd att se tycker jag!
Nu är det dags o se Salt med Angelina Jolie!

Bröllopsparteey

Hade verkligen jätte kul igår och är så glad för att så många lyckades dyka upp även fast jag var så sen med inbjudningarna. Kalaset bestod av lite plickplock mat, fläderbål, vin, öl, tequila, fruktbål och hemgjord jordgubbs-citrontårta :) Riktigt kul att få se alla vänner som man inte sett på länge och umgås med sina goaste friends :) Så får jag inte glömma att tacka för alla fina presenter som vi fick under kvällen! Taaaack för att ni gjorde denna kväll underbar! Här är några bilder från kvällen :)

Bröllop!

Så igår var den stora dagen äntligen här och det var dags att bli fru Fahlström Diego :) Är så sjukt glad över att ha hittat en kille som är precis allt jag vill ha och mer där till. Mmh. Går inte att beskriva med ord hur jag känner inom mig. :) Vi gifte oss borglit och blev vigda kl 14.00(vilket tog riktigt kort tid haha 1min max) sen var det bara att åka hem och förbereda inför festen med alla våra fina vänner som kom över till lokalen som vi hade lånat :)
I Love you

You are..


Biotime

Igår var jag och Diego på bio i Heron City och såg The Expendables efter rekommendationer av Sanna. Den var faktiskt grymt bra! Inte många lugna stunder alls och många sköna skådespelare med tunga roller! Se den!!

Nya Smartcar?

Sån här hade ju varit smidig att ha kanske. Iaf om man bor i Kina.

Visste du att...?

... att under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt
med 15 penisar? till exempel genom att öppna dörrar.
Ganska så mysigt måste jag säga. Eller..?


Cartoon

Provade att göra om en bild på mig till en cartoonaktig bild
slarvigt blev det men kul var det :)

Ögonfransförlängning :)

Så här blev resultatet av ögonfransförlängningen som jag gjorde
hos Malin igår :) Tycker det blev skitgrymt!
Vad tycker du?


Visste du att...?

... att en flamingo kan bara äta med huvudet upp och ner?


Thailändsk räkcurry

Åt precis denna goda Thailändska Räkcurry grytan. Sjukt gott =)

Urban Thug

Minns inte var jag hittade denna men den är ju för skön :)

Hattfnatt.

Hittade den här tjusiga hatten hemma alldeles nyss. Lite gullig kanske. haha. eeeelller?
Ska snart kila hem till Malin och göra ögonfransförlängningen som jag fick av Anna! :D

Visste du att...?

.. att kvinnors hjärtan slår snabbare än mäns?


Ett måste!

En sån här skulle jag definitivt vilja ha!


one day.


Är man förkyld så är man.


Lite rutiner kanske..?

Här sitter jag dag in och dag ut och väntar på att jag ska bli piggare, orka mer och främst av allt vill göra mer. Det är ju dumt. Tycker faktiskt att dom dära Rosenrot & schisandra faktiskt hjälper men det kan jag ju inte hålla på med i långa loppet. Tror i grund o botten att det är mina schemalösa dagar utan någon riktig rutin som gör att jag blir så här trött och viljelös. Är inte direkt van vid att inte behöva göra något varje dag, ha någon som väntar på att man ska dyka upp på vid en viss tid på en viss plats.. Men men. Det är ju bara tillfälligt. Jag bara längtar tills jag har ett heltidsjobb som jag behöver skynda mig iväg till varje morgon :) jaja, blir väl o jobba i USA och tjäna en skämtlön och sen komma hem till Stockholm igen eller flytta direkt till Oslo och börja tjäna in storcashen.

Jobba i USA..?

Näe, det verkar som att det inte kommer bli något Oslo för vår del inom närmsta tiden :( Istället får vi åka till till Hawaii honeymoon som planerat sen åka därifrån till LA och söka om uppehållstillstånd. Diego's mamma har fixat så att vi kan få jobba på ett Best Western hotell i Needles, Kalifornien och då får vi betala 100dollar i månadshyra så de e ju billigt o bra. Men sen berättade Diego att det tydligen är världens ghetto och verkligen helt öde(typ som där vi köpte våran bil i Inglewood).. Hmm. Det ligger 45min ifrån där hans familj bor i Bullhead City som ligger mitt ute i öknen i Arizona. En vanlig dag ligger temperaturen runt 45C och går ibland upp mot 55C.. Jag som är känslig mot värme.. Jag kommer . Bokstavligt talat.

Men vad gör man inte för kärleken..

Torra läppar?

Måste säga att lypsyl är skit ! Jag blir så beroende av det så det är helt sjukt. Men mamma kom för ett tag sen hem med världens bästa läppbalsam; Bisalva! Prova det om du har någon liten spricka som svider eller om de bara är torra eller vad som helst så försvinner det bums! Bra grej!


Mysigt med snö

Härlig liten rulle :)

Romon Rangers Episode 1! -Full version- from Pophunters Productions on Vimeo.


Visste du att...?

att endast 1-2% av världens befolkning har gröna ögon..? Och jag är en av dom hehehe. :)


Sex in the city..

Jag och min pöjk låg o hade Sex and the City maraton igår. Sjukt att han aldrig sett ett enda avsnitt innan. Så vi kikade på bägge filmerna. Brukar annars inte vara ett sånt jätte fan av överdrivna tjejfilmer men dom här är ju faktiskt sköna :)


vad äter du, egentligen?

Nu när alla är ute på krogen en lördagkväll som denna har jag suttit hemma i min fattighet och har precis tittat klart på en grymt bra dokumentär som skrämmer mig. Denna dokumentär handlar visserligen om maten som massproduceras i USA men jag tror nog allt att detta förekommer här i Sverige också mer än på någon enstaka fabrik som jag helst skulle vilja tro. Dokumentären heter "Food Inc" och jag rekommenderar starkt att du ska ta din tid och se den.
Man har ju hört om att livsmedelsverket här i Sverige även styr de olika dieter som finns ute på marknaden och att allt anpassas till att de ska tjäna så mycket pengar som möjligt av det. Lite scary & fel bara det tycker jag.
Jag är redan en så kallad vegetarian för att sätta en etikett på mig själv(fast jag är egentligen inte det då jag äter fisk och skaldjur) så jag är naturligt ganska medveten om vad jag äter, trodde jag. Jag tyckte själv att det var konstigt när jag var i USA hur all frukt och grönsaker var så pass mycket dyrare än kött och fågel vilket låter helt orimligt då alla djur är dyrare att ta hand om än just grönsaker och frukt. Men nu vet jag varför det är på detta vis och sanningen är vidrig.

Ta en titt på denna dokumentär och låt inte detta spridas i Sverige och resten av världen mer än det redan har gjort! Gå in här och rösta för hälsosam mat som i det långa loppet hjälper dig, inte stjälper dig.


Bengalkatter :)

Var hemma hos min fina Nicole i förrgår som jag inte träffat på HUR länge som helst. Sist jag var hos henne så hade hon en jätte söt liten bengal kisse som hette Twist som var en 3månader gammal bengalkatt. Brutalt söt! Men nu är han 7månader och när vi kom dit så hade hon skaffat sig ytterligare en liten bengaltös från Norge vid namn Evita som var 3månader gammal. Jag dööör, så söt hon är! Haha så sjukt kul när jag gick på toa så kutade båda katterna in i badrummet med mig, så när jag tryckte på spolaknappen hoppade Evita rakt ner i toan haha! Men jag lyckades fånga henne innan hon var helt nere men hon fick ta sig ett bad efteråt iaf för o vara på den fresha sidan. :) Nicole ska iaf föda upp Bengaler i framtiden med Evita som är en utställningsdam så om du är intresserad hör av er för info!


Rosenrot & Schisandra

Igår fick jag hem en månads provförpackning av Rosenrot & Schisandra. Har läst att det ska ge mer energi och det är något jag verkligen kan behöva. Tog det första pillret igår och tyckte faktiskt att jag hade mer energi än vanligt. Vet inte om det berodde på det eller om jag bara hade en allmänt bra dag. På pappret som kom med förpackningen stod det dock inget om man skulle få mer energi utan bara att det skulle öka sexlusten vilket jag inte alls hade väntat mig. Men inte ska man väl klaga för något sånt heller :) Jaja, provkör i en månad iaf så får vi se hur det går!
Har även börjat ta en shot med äppelcidervinäger varje morgon som ska vara bra för bl.a detta; behandling av höga blodfetter, förkylning, gasbildning, irritabel tarm och andra matsmältningsproblem, övervikt, huvudvärk inklusive migrän, ledbesvär, muskelbesvär och kronisk trötthet. Känns verkligen direkt i magen efter man tagit shotten. :)


Watch out!


Bläää.

Åkte in till stan igår för att kika på I'm From Barcelona i Kungsträdgården meeen lamt som det var så lyckades vi inte hitta dom. Oskönt. Så sjukt många unga tjejer o killar som springer runt med deras cigaretter i handen och letar efter ragg. Hehehe. Men vad annars kan man vänta sig på Ung08 festivalen..


New & Young

New Young Pony Club spelar på Debaser Medis den 3 september.
Vore kul o se!

hehehe


Panik?

Verkar som att någon vill ha snålskjuts..
Skulle inte du få panik av om det här hände dig?

Picture this.

Här är några bilder från möhippan. :)
Frukost!
Inne på Koh Pangan o väntar bord
Gotta love the rain! Anna delar min hoppaivattenpölarhobby :)

Kvällens skönaste låt.

Tegan and Sara - Alligator. Sjukt härlig. :)
Men det här måste nog vara en av mina favoriter av dom..

en tjusig klänning?

för att vara på den säkra sidan är denna klänning att rekommendera.

Visste du att...?

ljudet som hörs när man knäcker fingrarna är ljudet av kvävebubblor som spricker?


Mmm Mcdonald's

are you in for a treat?

Skön cartoon

Jag gillar den hära cartoonen av Loopydave! As skön ju :) Fy firre!


goodie

Så här snyggt är armbandet som jag fick av tjejerna i lördags :)

Möhippa!

Igår vaknade jag upp och hade inte en minsta aning om hur dagen skulle bli. Hade planerat att åka hem till Sara och äta frukost där vid 12.00. Och nog allt var det den bästa frukosten någonsin! Men som jag sa innan "you never know what's waiting on the other side of the door".
När jag kom hem till Sara väntade även mina finaste vänner där med bus i blickarna och en möhippa var på gång! :D Bästa Anna hade kommit hela vägen från Oslo, sötaste Johanna kom ner från Falun och så var snyggaste Carro med också! Dom hade gjort i ordning den godaste frukosten; pastasallad med ägg och massa kräftor och såsYuuuuuummy. Fick champagne och mousserat jordgubbsvin att dricka. Ännu mera yuuuuuuummy.
Efterrätten var vaniljglass med jordgubbar och hallon. Ytterligare YUUUUUUMMY.
När maten var uppäten så fick jag en present; ett jätte fint armband! (bild kommer)
Efter vi varit där i några timmar och all champagne och öl var slut åkte vi in till stan där jag skulle börja göra mina uppgifter som jag fått vid frukosten. Skriver listan så fort jag fått bilderna från Sara :)

Köpte lite 3,5or och satt o njöt av regnet en stund(3,5or rinner lätt rakt igenom som ni kanske ser).
När listan var avklarad så gick vi till en bar och tog en varsin shot för att värma upp inför krig.
När shotten var tagen så började vi vandra mot Cybertown för att skjuta ihjäl varandra! Vi fick vänta i 15min på att få spela så vi körde lite preshooting på en maskin så länge.

Carro kickade mitt ass rätt hårt men jag kan ju skylla på pistolen som inte fungerade! ;)
Sen var det dags o köra riktiga spelet.
Cybertown var grymt kul!!! även fast jag kom näst sist haha :D

När vi var klara med det började vi bli hungriga och begav oss iväg till min favorit restaurang Koh Pangan på söder. Bästa bästa! Vi satt i baren och drack Singha tills vi fick vårat bort. Åt en hothot chilisallad till förrätt och en Pat Thai Goong (nudelwook med scampi och krossade jordnötter) som huvudrätt. Galet gott!

Efter maten fick jag ytterligare en present; ett fjäderhalsband. (Bild kommer)
Sen var det dags att bege sig ut i regnet och kila iväg till tåget hem. Älskar verkligen regnet och åskan och blixtrarna som stormade runt omkring oss! Ouf.!

Av Anna fick jag en magalicious present som jag ska få göra innan bröllopet och det är nämligen ögonfransförlängning som är så snyggt och kommer göra så att jag blir extra fin på speciella dagen :D
Som avslut på dagen så fick jag också dom här snygga fjäderörhängena . (feathers are the shit!)

Sen så kom Diego och hämtade mig i Stuvsta och sen så var det bara att krypa ner och gosa under de fluffiga duntäckena tillsammans med min älskling och bli varm igen :)

Måste säga att det var en helt perfekt dag och jag hade verkligen sjukt roligt!

Tack mina sötisar som ordnade allt detta för mig! :D



Illustrera mera.

Så vad har jag gjort senaste dagarna?
I fredags så satt jag som fastklistrad framför photoshop o försökte lära mig lite nya prylar. Tiden sprang iväg och vips hade jag suttit där i över 6 timmar. Skumt hur det kan bli så.. Så det var i princip det jag gjorde hela fredagen. Här ett litet smakprov av tjejen som jag håller på att skapa.

Nattmusik.


Black&White

Skön random gubbe som ville vara med på ett foto :)

Sexiga Webcambilder ;)

Jag hatar verkligen folk som står och fotar sig själv med mobilen i spegeln så att man ser mobilen och allting. Vet inte vad det är med det men äh, blä . Därför finns ju då webcamen så att man kan ta lite porriga foton utan att se ut som en idiot med mobilen i handen. Va tycks?
I'm miss alien of the world.
Mina muskulösa axlar. Uhhu.
Yaaay! Icecream!?
I'm bringing sexy back.
Pussyhead with crazy pussyhair.

Silence of the Linda/butthole mouth.

Alien porn.

Strugglin'

Den här låten är alltid lika bra!

Open up

You never know what's waiting on the other side of the door...


Visste du att...?

Det är olagligt att rida kamel på motorvägarna i Nevada, USA?


SanTorini

Rotade igenom lite gamla bilder som man inte sett på länge. Santorini är verkligen en ö man bör besöka! De starkaste minnena därifrån är den svarta lava stranden, all seafood överallt, fina hemlösa hundar och Corona varje kväll till solnedgången. :)

Söta syster

En höstbild från förra året. Mysmys.


.Trouble.Trouble.

Helt sjukt att man kan känna så mycket som jag gör nu. Är så kär att jag ibland glömmer bort världen runt omkring oss. Den 20/8-2010 ska vi gifta oss och jag är sååå glad att jag lyckats fånga världens bästa kille. :)
Önskar bara att allting vore lättare med systemet. Han är ju amerikan så för att han ska få stanna här måste han åka tillbaka till Kalifornien för att söka om uppehållstillstånd i Sverige vilket kan ta upp till 6mån innan det beviljas. Puuuh. Skulle inte klara mig utan honom så länge. Han får stanna i här i Sverige tills den 20/9 sen går hans besöksvisum ut. Försöker att hitta jobb och lägenhet i Oslo så att vi kan flytta dit och jobba eftersom han inte får vistas i Sverige överhuvudtaget medan staten fattar besultet.
Så vad som väntar är att söka arbetstillstånd i Norge (men man behöver ha ett jobb erbjudet innan man kan få tillståndet), en honeymoon resa till Hawaii och söka om uppehållstillstånd därifrån. Så får vi bara hoppas att vi lyckats få tag i lägenhet/jobb. Annars får vi fly till Thailand eller nå liknande och leva på kokosnötter tills allt är klart. :)

Comic

Dom är så sköna dom här Cyanide & Happiness.


Måla tavlor hela dan.

Mmh, har kommit in i något målarmode. Men de e kul! Önskar att jag hade tonvis med färg och tonvis med canvaser. uhuh! Det här är det jag pillat på senaste tiden. Skulle väl inte vilja påstå att de e klara än men ändå, så här ser dom ut just nu.

Mjööp.

köpte en ny laddare idag, sjukt glad över att jag fick en sån där ny laddare vilket jag bara trodde var till Proen. Men nope, got it! Dom är ju mycket smidigare än de gamla som stack ut mer. Men satan va dyrt de ska va med ny laddare då, kostade 699krMediaMarkt.

Lax och kräftpaj.

Den här goda pajen hittade jag här och tänkte att laga den imorgon till middag. Yumyum.
Tillagningstid: 30min
6-8 portioner

Pajdeg:
3 dl vetemjöl
125 gr smör
1,5 msk vatten
1 krm salt
Fyllning:
200 gr kallrökt lax
200 gr kräftor (eller räkor om man gillar det bättre)
2 dl riven västerbottensost
3 ägg
2 dl mjölk
Salt och svartpeppar

1. Sätt ugnen på 225 grader. Kör mjöl och smör i matberedare till en grynig massa. Tillsätt vatten och salt och kör till en smidig deg.
2. Tryck ut degen i en pajform och grädda ca 10–12 minuter tills pajskalet fått lite färg. Sänk värmen till 200 grader.
3. Strimla laxen och häll av kräftorna. Spar lite till dekoration om du vill. Fördela lax och kräftor i pajskalet tillsammans med riven ost.
4. Vispa ihop ägg och mjölk med lite salt och peppar och häll över. Grädda ca 20–25 minuter.
Garnera eventuellt med lite lax och kräftor. Servera med en fin sallad.

Hur gott lär inte det här bli?!


Lägenhet i Oslo

Håller på att söka lägenheter i Oslo. Hade vart så perfekt om man bara kunde hitta någon bra på en gång. Letar efter en stor 1a eller en 2a på Majorstuen eller någon annanstans i närheten.

Ritplatta till Mac

Har länge funderat på att köpa en ritplatta till Macen .. Har bara aldrig kommit till skott med det hela men nu har jag läst runt lite o spanat in denna WACOM INTUOUS 4 MEDIUM som kostar 3450kr. Känns lite dyrt men ja.. Någon som har erfarenhet av den eller har något annat bra tips?


Solid Gold

Så himla mysig sång :) Ska försöka sova.. Sov gott!

cookie!

Den här måsungen var lite snällare och mer tacksam att mata :)

Zombies

Matade den här galna zombie måsen med kakor när vi var i Oslo och väntade på att tåget skulle komma men jag vet inte.. Den ser inte riktigt nöjd ut.

Ducksjen

Yes, det är verkligen ett crew som gör mig happy in my toes.
Får mig att vilja knäppa på mig brädan och dra ut o åka bums!

The new Ducksjen teaser. from kasper Häggstrøm on Vimeo.


Visste du att...?

En kyss innebär att du växlar upp till 278 bakterier med din partner.
Cozy!

Film ja!

På tal om filmer.. Såg på Accidents Happen tidigare idag, söt film. :)
Var även på bio förra veckan och såg Inception som var en sjukt bra film faktiskt. Älskar allt som har med drömmar att göra då jag alltid minns allting i minsta detalj och de alltid känns galet långa. Så det är verkligen en film att rekommendera till er, definitivt värt att se på bio!

Bästa filmen?


Gör detta varje dag för en snygg rumpa

Jogga upp och ner för dessa trappor 2gånger per dag för bäst resultat.

Batman is getting old

Så här ser väl Batman ut om ett tag...?

Ute o rider elefant.

Nää de gör jag inte. Men dessa personer gör det på högsta nivån. Man hade
ju blivit bra stokad om man var o såg det där haha

En kul prestent

Sanna tog hem några papper från Box Experience när vi var i Kista Gallerian så man kunde se lite av deras utbud. Billigaste ligger på 99kr och då får man 4 arkitektritade pepparkakshus som man ska bygga ihop hemma. Det dyraste dom har är en Lyxyacht vecka på Mallorca för 389.000kr.
Men om jag fick välja skulle jag nog vilja "provskjuta kända vapen" som kostar 895kr.
Eller så skulle jag vilja hoppa fallskärm, 2795kr.

Eller kitesurfa som jag alltid har velat prova på vilket kostar 2295kr.
Så om någon där ute vill spendera en massa pengar på något så finns jag här och kan vänligt ta emot det ;)



Macbook Pro!

En sån skulle jag vara glad över att ha. Men icke, däremot har Sara köpt en som hon fick hem igår! Är så glad att hon har blivit konverterad till Mac sidan och skippat PC! Åkte förbi henne en sväng igår för att visa lite awesome saker man kan göra på datorn. Så nu hoppas jag bara att hon blir lika nöjd med Macen som jag är med min vita pärla :)
Foto: Sara i Alanya :)

Nagellack .

Här är nagellacken jag köpte förresten. Naajsa vaaa?

Regn är mysigt.

Vaknade för en stund sen och kikade ut. Vad ser jag? Reeegn. I love it. Så länge man inte ska någonstans där man måste vara "fin" så är regn hur fint som helst. Sitta i en bil när det åskar och spöregnar kan ju vara det mysigaste. Eller sitta inne framför elden i en mjuk soffa, dricka varm choklad, se en spännande film och bara koppla av när regnet stressar runt där ute och tvättar staden.

Some shoe shopping

Yes, the SSS. Some Shoe Shopping. Förra helgen var jag som sagt i Oslo och hälsade på min älskade tös Anna och hennes pojkvän Marre. Vi bodde på hotel Radisson Blu mitt breve slottet så det var riktigt nice!
Var inne en sväng på Monki där dom hade sjukt bra rea (75%). Köpte ett par ljusblå silkes shorts för 60kr, dom e så fula att dom blev snygga. Köpte även 2par linnen, ett svart och ett orangeaktigt för 60kr. Sen hittade jag även ett par schyssta pjucks för 100kr så var ju tvungen att köpa dom också. :)

Nytänkande.

Ja det här kan man ju minst sagt kalla weird. Fast egentligen borde det ju inte vara det eftersom det är så vi är födda, nakna o kalla och redo att flyg upp i luften..
Men ja, jag hade nog tackat nej till denna flygresa!

Tank Chair

Ja, varje inte köpa denna feta "rullstol" till tex. mormor när hon
inte längre orkar gå. Behöver väl bara hjälp med o komma
upp sen är det bara att tuta o köra!

Visste du att...?

Sverige var det första land som hade sexual kunskap i skolan!
Naughty, naughty swedes

High five!

Det här är också kul! blir alltid lika glad när man ser
den här konsten runt om i Stockholm.
Big ups till er som håller på med det!

Mer färg åt folket!

Tycker verkligen att det vore en grymt bra idé om staten lät konstnärer få pryda pendeltågets mullerskydd så dom slipper vara så gråa och trista. Hade varit så mycket najsare att börja dagen med att åka runt och se konst på väg till skolan/jobbet eller vart man nu än ska istället för att sätta sig och inte ha någonting alls att titta på..

Tycker att det borde finnas en tävling där olika artister får ge förslag och sen att de 10 vinnande bidragen får en viss yta att pryda med färg. Jag tror att det skulle göra graffiti konstnärer mer motiverade att bara göra snygga, genomtänkta och cleana målningar än stressiga snabba målningar där de oroar sig för att någon securitas vakt kommer att ta fast dom och behöva betala böter för det.


Hollywood lockar!

Har alltid undrat hur jag ska få mitt hår att få såna där stora fina Hollywood lockar. Varje gång jag försökt så har det alltid blivit ett stort mega fail eftersom mitt hår är så tjockt och tungt. Men sist jag var hos min frisör VeyselBjörn Axén så tunnade han ut mitt hår rätt rejält så nu kan jag äntligen göra lockar som jag tycker är så fint! Har aldrig provat med en plattång  innan men det är definitivt något som jag ska prova. Kommer då ta hjälp av den här videon. Ser riktigt fint ut!
Funderar också på om jag ska permanenta håret lockigt nästa gång jag går
dit men vette fan om det är sån bra idé.

Klippa hår!

Nu ropar Diego och säger att jag ska klippa hans hår. Will do men kommer
inte klippa så mycket eftersom längre hår på killar är det snyggaste jag vet!
Lovar inte att det blir snyggt men ska göra mitt bästa ;)
Puss!

Fjädrar!

Har verkligen fastnat för fjädrar nu på sista tiden. Sååå fint! Letade efter något armband med fjädrar på men hittade inget som jag gillade så jag tog arslet ur stolen och åkte till Panduro i Farsta Centrum och shoppade lite. Satt någon timme och klurade på hur man skulle få allting snyggast då det var första gången jag gjorde ett armband men sen gav jag upp och gick på känsla istället.
Så här blev resultatet:
Alla detaljer på armbandet är från Panduro förutom några av fjädrarna som jag hittade ute i naturen och tog hem och tvättade massor innan jag började klippa i dom och satte på dom :) Allting gick på ca 300kr och då har jag massor av material över till andra saker, tex örhängen.

klickklick

Det är så härligt med foton. Yumyum.! Här är en bild som
jag fotade på min syster förra året . Tycker att skorna är mucho trevliga :)
If You're walking through hell, keep walking.

Jaajx.

Blev visst inte o somna i tid igår heller. Blev en liten film istället. Hmm. Fy mig.
Filmen va inte speciellt bra heller men den hade sina sköna stunder till o från, såg på The Bounty Hunter med Jennifer Aniston och Gerard Butler.

En av mina andra ovanor är att jag ALLTID glömmer att tvätta bort mascaran innan jag går o sover. Inte smart.
Så nu sitter jag här nyvaken(men är cool ändå), precis släppt ut katten i trädgårn(fastkopplad vid ett träd är riktigt snällt) och har nu gjort mig lite frukost. Fil med müsli, russin, cashewnötter och rostade kokosflarn. Naaaaaaaaaam! Så sjukt skumt, jag har verkligen inte gillat varken russin eller cashew förut när en av mina bästa vänner(Sara) alltid brukade köpa det istället för godis. Jag har bara tyckt att de e torrt o tråkigt men så nu helt plötsligt äter jag det varje dag! Bra va?


Sovdags.

Lite mys musik med Kleerup  och Lykke Li. God natt!

Men bjud på en öl då..?

Haha läste nyss om världens dyraste öl.
Den kostar bara 5700kr och det är bara 55% alkohol i den och inte nog med det,
den serveras inuti en död ekorre!
Låter som en deal!

Shoppa!

Om du gillar snygga streetkläder så kila in på Junkyard och shoppa loss på deras megarea som dom har just nu. Kolla även in Cashwear Ltd och Sweet Skateboard och stötta de få svenska ursnygga märken som idag finns! 

http://www.junkyard.se

Visste du att...?

Kungen äger alla ekar i Sverige så om du vill hugga ner
någon ek så måste du skriva ett brev till honom och fråga om lov.

Konstigaste...

Hörde idag att det är vanligast med folk i USA att dom står upp och torkar sig i rumpan efter dom har bajsat haha.
Aldrig ens tänkt tanken förut. Hörde även att det är vanligt för tjejer att dom ställer sig upp och torkar sig efter att dom har kissat också. Hur skumt är inte det? Eller är det jag som är annorlunda?
Hur gör ni? Står eller sitter bekvämt kvar? :D Vill verkligen veta haha!

Love Love Love

Mmh, här är en liten bild från när jag och Diego var på
mitt sommarställe i Finland för några veckor sen.
Mys!

 


Aaahaha!

Vet inte varför det blir så men på natten tycks allt bli så pass mycket roligare!
Hur är detta ens möjligt?! hahaha Hemskt men weird! 

Killen har fattat det här med modern tid.


Daaamn!

Upptäckte nyss att min laddare till min Macbook har pajat. Helt plötsligt slutade den att ladda så tog jag ut den och då såg jag att den hade spruckit lite precis där innan magneten.. Började pilla lite på den och då började det att ryka! Sketchy.! Ska nog inte pilla nå mer. Tur att Sanna också har en Macbook så jag kan låna hennes laddare. :)
Gick förövrigt inte så bra med läsningen..


RSS 2.0