fina Cali


glasblåsning

Äntligen har värmen sjunkit här i Cali ner till 20grader och regn! Så galet skönt. Det var så varmt i husvagnen där vi bor i just nu så att min UVlins till kameran sprack när jag olyckligtvis råkade glömma den där i för en dag. Diegos möte gick bra på ambassaden så nu kan vi bara vänta.. De sa att vi skulle vänta 6-8veckor och sen börja ringa o tjata på dom så ska det gå fortare =) Igår spenderade vi dagen med att hoppa trampolin i evigheter(Alex lärde sig dubblebackflip!) sen åkte vi till hans brorsa Andrew och hängde på hans Proto Scooter kontor som han äger.. Efter det åkte vid till en glasblåsar dude som gjorde massa olika galna pipor.

jag viiiiiiilll...

B-Day, Seriously from Crapneto on Vimeo.


so cool


senaste dagarna

vi har varit o fiskat, vart på en riktig amerikansk hemmafest med dj och hela kalaset, skejtat i nån park här i Vista, åkte hem till nån dude o badade i hans pool vilket var grymt skönt då det är typ 35grader och uppåt här.. Sen åkte vi till Ocean Beach som påminner sjukt mycket om Venice Beach med alla flummiga människor och hela surfarstilen.. sen åkte vi o hälsade på Sandra i Del Mar =) Nu ska vi iväg till Victoria's Secret och checka in alla nya dofter som kommit!

 


heart you.


gårdagen i bilder


härligt att vara tillbaka.

I förrgår var vi och bowlade på ett riktigt fett ställe där ölen kostade 2dollar, jag vann båda rundorna så det gjorde ju allt lite bättre också! haha. Igår mötte vi upp Kyle nere vid piren och strosade runt där och tittade på massa surfare och gamla fiskargubbar. Himla mysigt var det. Sen åkte vi till en minigolf bana som definitivt var den coolaste jag nånsin sett.  Vi mötte upp med Nat och Dillon som hade med sig golfklubbor och så gick dom till receptionen och sa att de förlorat sina bollar på banan så att de fick nya bollar o på det sättet slapp vi att betala haha Tyvärr glömde jag kameran i bilen så blev inga bilder därifrån.. Jag vann även golfturneringen med mina 50poäng Wooo! Nu ska vi bege oss iväg till ambassaden. :)


uuuuh

bläbläblä. tydligen så behövde man ha en massa extra papper som vi inte har förberett när man ansöker om uppehållstillstånd från just USA. Så nu måste vi hitta en skrivare, ta fler kopior av passen och ta några ansiktsfoton. Så ska man tydligen inte ha mötet på en gång utan dom kommer ringa till oss och be oss att komma in på ett möte senare. så kanske tar någon månad. så sa dom också att de kan ta mellan 6-8månader för att det ska bli klart. I Sverige sa dom att de skulle ta max 6månader.. SEGT.


en hemlös poet

Satt och chillade på McDonald's och väntade på att Chris och Dylan skulle komma och hämta upp oss. Drack en av dom godaste kaffelattes jag någonsin haft. Yum! Efter vi suttit där ett tag kom en hemlös man fram och pratade med oss. Han var verkligen hur trevlig som helst och var så nyfiken på allt om oss. Han hade många fina historier att dela med oss. Han berättade om när hans son vid 16års åldern blev påkörd av ett rattfyllo när skejtade ner för en backe. Han berättade allt så himla fint och inte alls så att vi skulle tycka synd om honom eller nånting.. Han berättade även om hur mycket pengar han kunde tjäna på en dag vilket kunde bli upp till 100dollar på en dag. Han berättade även om hans stora passion i livet som var att skriva poesi. Riktigt härlig kille den där Jimbo.

"why did you take my mum away?

she was all I ever had

then you took my son

and I am always sad..

how could you forsake me?

let me down in time

they said that you were almighty,

you said you would always be mine.

you gave me spritituality

you gave me love and hope.

the things you had to put me through

I had to learn to cope

you give me inspiration in everything I do.

when I have a problem

I thank you for each day I have

each day that I am alive

it's only by your blessing

the way i can survive"

 

av Jimbo.


San Diego

Äntligen är det dags o lägga sig i sängen o bara ta det lugnt. Åkte hemifrån vid 05.30, planet gick 09.10 till NY vilket tog 9h. Väl framme på flygplatsen i NY började vi knata mot utgången för att åka in till Time Square och glida runt där i någon timme. Men jag fastnade vid passkontrollen och var tvungen och följa med till ett litet rum fyllt med massa indier där de förklarade för mig varför jag var tvungen att sitta där.. De tyckte nämligen att det var konstigt att jag varit i USA tidigare, träffat en kille där, låtit han följa med till Sverige sen gifta sig och sen komma tillbaka.. Hmm. Men så var det ju faktiskt men lite mer kärleksfullt än vad dom fick det o låta som haha. Hur som helst så trodde dom att allt var en stor bluff och att jag skulle vara någon sorts illegal invandrare. Men som tur är lyckades jag efter mer än 1h få dom att inse att vi faktiskt var där för att han ska kunna flytta till Sverige. Då blev det löst så det var ju skönt. Blev ju rätt nervöst där ett tag. Tyvärr hann vi inte åka in o se någonting av New York pga av detta.. Landade i San Diego vid 20.30 och sen tog de ett tag o hitta ett hotell men nu bor vi på 2*iga Quality Inn breve Sea World. Rätt fresh för o vara 2* måste jag säga! Imorn ska vi till ambassaden o se vad dom har att säga och sen ska vi träffa Alex och Chris som vi får bo hos =) Ska bli riktigt kul o träffa dom igen! Men nu är det dags o sova..
nattinatti.

sötsak


snart är det dax att dra till Arlanda..

Allt är färdigpackat och det mesta är undanplockat från vårt rum så att Sanna och Anton kan flytta in dit. Flyget går inte förrän 09.10 men måste vara där 3h innan(sjukt tidigt) men det är bara att åka dit och vänta =) Ska bli mysigt att sitta uppe i flygplanet, så himla skön känsla när motorerna sätts igång, däcken börjar rulla och sen flyger man iväg i världens fart, mmmh! Hoppas att vi inte har missat något nu med allt som behövs för att Diego ska få sitt uppehållstillstånd, skulle verkligen suga om jag måste åka hem tidigare utan honom.. =(

Blev för övrigt klara med allt fixande i hallen som vi har hållt på med i 100år känns det som. Avslutade det hela med att vi hjälptes åt att sätta ihop en garderob från Ikea som tog ca 7h att få på plats haha. Det enda som ska fixas nu är att byta det fula golvet som är nu till grafit grått stengolv. Kommer bli nice! Men det sög verkligen då vi hade planerat att dra till OneOff och dricka öl och kolla på Emerica's Stay Gold. Men vi var klara med allt vid 01.30 så det blev lite för sent för det.. Hade ju varit kul o säga hej då till alla. Men men, kommer ju tillbaka snart!
Ses om 3mån då folks! Ha de!

mys!


Gå in o rösta på mitt fina elskåp!

Klicka här för att rösta

gaaaah.

Släpp filmen nurå!

Let's Make Better Mistakes Tomorrow Teaser 2 from peepshow on Vimeo.


eye got it.


Sandy.

Så här ser det ut dit jag ska. En liten ökenråtta är vad jag kommer bli :)

Sara&Linda

hihihi min bästis och jag hihihihi. Oj ursäkta, jag ser ju hur gangster ut som helst så måste ju vara en också.
Helt plötsligt var det bara nån jäla brud som sprang upp o ville va med på kort med mig hö hö. Hon tjatade som FAN så tillslut jag ba, ah fan visst men pajaru fotot kommer jag leta upp dig och kleta in dig in din mammas tarmar. (Jag e ju en schysst tjej liksom ).
Fast njae. Så var det nog inte heller. Eh. Hejdå.

haha

vilka sköna människor det finns.

Usa here I come.


framför kameran.

idag var jag och Sara iväg och blev fotade inne i stan. Det var riktigt kul o prova på, skönt o få make upen fixad och kul att bli fotad av en duktig fotograf. Tyckte dock att ljuset behövdes ändras lite så jag pillade lite med det.
Här är några av bilderna :)
Oredigerad
Redigerad
Snygga Sara

igår, igår, Igor.

Skön kväll igår i Gamla Stan med Leo, Sara, Carro o Jonte. Senare kom även Hannes, Julia, Niclas o Amanda o nån brutta till. Mucho Nice! Satt där hela kvällen och var hemma vid 4.30. Mys.
Nu ska vi bara ta oss upp och kila iväg in till stan o ta en fika med Gabbi och Otto som vi inte träffat sen Bear Mountain! Ska bli riktigt kul! Laterrr bitchez.


Bara några dagar kvar..

Yes, den 18e drar jag iväg tillbaka till USA. Kommer att flyga från Arlanda till San Diego och hänga runt där i en vecka. Hoppas verkligen att allt går smidigt på svenska ambassaden med uppehållstillståndet och hoppas att det går fort att få det godkänt! Hittills har allt gått i en berg och dalbana med allt pappersarbete så nu får det bli ändringar på det och bara gå bra tycker jag :)Diego kommer att söka om svenskt uppehållstillstånd så fort vi kommer dit och jag kommer söka om Greencard sista dagen vi är där så allt blir klart till nästa gång vi tänker åka dit. Kommer bli så skönt att slippa krångla med visum och allt sånt! Längtar faktiskt verkligen dit nu, har nästan glömt alla roliga människor man kan titta på som finns överallt, allt man kommer kunna göra och allt man kommer kunna shoppa. Ooh! Jaja, 7 dagar kvar är det nu.. Räknar ner..


Visste du att...?

... att 15% av svenskarna har haft sex på en nattklubb?


myskväll.

Idag har jag haft fullt upp hela dagen, spacklat väggar, målat lister och trappräcken SHINY vita. Tar verkligen på krafterna det där. Som tur är var jag och Diego inbjudna på middag hos Lovisa och hennes pojkvän Erik i deras nya fina lägenhet i Fruängen. Åt en riktigt god grönsakspaj + sallad och sen kladdkaka och vaniljglass som efterrätt! Yuuuum! Efter maten så kikade vi på 8MM med Nicolas Cage som var grymt bra! Så det blev en riktigt bra paus från allt arbete. Men nu är jag igång igen och har hållt på senaste 2 timmarna.. Borde ju vara klar snart tycker jag :)

Så här såg det ut innan det blev klart. Fast då satt det en ful gammal tapet på innan också men den slet vi ner. :)
Men nu ska jag fortsätta sen blir det att hoppa ner i sängen och sova hur gott som helst. God natt!

Ny bräda?

Är lite sugen på den här brädan.. Jag gillar Rome, har alltid gjort så det kanske är på daxen att skaffa mig en? men frågan är.. 143cm eller 146cm.. Hmmm...
Vilken ska man välja....?

tamtamdam

Puh, vaknade för en stund sen.. Tog en dusch... ska klä på mig... Sen hem till Sara på frukost.. Mmmh Kaffe.. Sen in till Söder o möta upp Annie o få tillbaka min videokamera :D Yaaay! Sen vette faen. Slingade håret igår förresten. Riktigt skönt =) men nu ska jag cykla iväg till Sarisparis.


Giant Ballerina Dick!

Den här fina överraskningen fick vi idag! Mamma var i Göteborg med jobbet i helgen på Boule SM (hon har aldrig spelat tidigare haha) och senare vann våran allt-i-allo man Arvid den här fina kakan till oss när dom tog en tripp in på Liseberg! Wohooo!

Åka snöbräda vill jag göra!

Ååååh jag vill bara iväg o åka SNOWBOARD nuuuuuu! En tripp till Spånga någon? Någon som har något kul o leka med på sin tomt? Vore awsome. Dessa brudar får mig verkligen o tagga till ännu mer!  Just bring me some good old snow god damnit!

PMS 4 - COC from peepshow on Vimeo.

Let's Make Better Mistakes Tomorrow from peepshow on Vimeo.


kissarna i huset.

Helt sjukt att Lillen börjar bli så gammal, har haft honom sen jag var 6år och då var han nästan 1år när jag köpte honom för 40kr. Han hade haft en tuff start i livet innan han kom hem till vår familj. När han var några månader gammal blev han lämnad på en camping i en påse för att dö men som tur var var det några som hörde hans små pip från en container och lyfte ur honom. Han blev sen placerad på ett katthem ett tag där han fick heta Lövis. Han fick sen komma hem till min mammas kusin där dom döpte honom till Lillen men hennes dotter blev allergisk mot honom så då fick jag köpa honom. Han är nu alltså 17år. Gammal o go. :)

Så har vi också lilla busfröet Nikita som är en helig Birma. Hon är världens kåtaste lilla katt som är 1,5år och ständigt söker någon att para sig med. Vi köpte henne för 6000kr(bara lite dyrare än Lillen) från en uppfödare inne i stan och när vi åkte och hämtade henne så kutade hon in i buren och var redo att flytta hemifrån. Sen dess har hon levt hemma hos oss. Om någon vet någon Birmahankatt som vill ha någon tjej att leka med, hör av er!

äpple&kanel smoothie

Idag gjorde jag den där smoothien som jag berättade om tidigare. Fast jag bytte ut vaniljyoghurten till vaniljfil då jag tycker att det mättar bättre. Skalade ett äpple, hällde i filen, öste ner med kanel och sen mixade skiten ur det i ca 1min. Det blev grymt gott! Perfekt om man inte har så mycket tid på sig på morgonen för att göra någon rejäl frukost.

Visste du att...?

...en bläckfisks pupill är rektangulär?

Cyanide & happiness


Death Race

Igår innan jag somnade så låg jag o Diego och kollade på Death Race som jag tycker är rätt skön faktiskt. Gillar han, Jason Statham, som har huvudrollen i denna rulle för han är verkligen så sjukt hård hela tiden men känns ändå som en så himla snäll person. Hmm. Jaja, gillar faktiskt dom flesta filmer som han har medverkat i. Bra kille helt enkelt!

Tycker du att elskåp är fula?

YES! Vad glad jag blir!! Det är faktiskt äntligen några som tänkt o sätta lite färg på vardagen! Wohoo! Det är Fortum som har en tävling där man ska skicka in en bild på hur man tycker att elskåpen ska se ut och de 30 bästa bidragen med flest röster kommer att målas runt om i Stockholm och förutom det så kommer en av vinnarna att få 25.000kr! Inte illa! Så gå in och visa att du vill ha en förändring och tjäna lite pengar på samma gång! Ska genast sätta mig och börja pilla fram någon trevlig bild. Tjing!

te, the, té eller thé.

Många olika stavelser men nä. Jag gillar "te" mest tror jag. men iaf, det här är min femte kopp te idag. Jag som inte ens gillar det egentligen.. Kanske gör det iaf. Ingen aning. Slurprar på citronte just nu, innan det var det kanel/äpple o innan de jordgubb o de två kopparna innan de var äpple/kanel.

På tal om äpple och kanel så tipsade Sara mig om en smoothie som verkar hur god som helst. Då tar man och skalar ett äpple, kör ner det i en mixer tillsammans med vaniljyoghurt och kanel så ska det blir hur gott som helst! Ska prova det senare idag. Yumyum.

Jätte pigg!

Helt sjukt, klockan är 07.36 och jag har varit vaken i ca 1h. Inte varje dag detta händer direkt haha. Men iaf, sitter här och min hjärna bubblar snart över av alla idéer och tankar jag har om Guilty(mitt företag för er som inte vet). Ooh, är helt lyrisk och vill bara få allting gjort på en gång! Tihihi. Photoshoots, teamresor, tees, hoodies i limited edition för enbart teamåkarna och har massa nya idéer på nästa års mössor. Snart kommer mössorna för höst/vinter kollektionen som kommer att vara i 8 färger och som är HUR snygga som helst! :D Så håller vi på med en ny hemsida också som snart borde komma upp!! Gaah! Vill bara ha allting klart och på allt på plats NUNUNU!

Mysigaste låten idag.


RSS 2.0