Thanksgiving

I onsdags åkte jag och Diego iväg upp till Big Bear med Diegos föräldrar för att fira min alldeles första thanksgiving. Vi bodde hos Diegos mormor och morfar som har en stor fin ranch med höns, en get och 5 hästar :) Så himla annorlunda från hemifrån med hästarna, dom är verkligen riktiga cowboys och hästarna är så western dom kan bli med deras sadlar, träns och roundpen. Riktigt mysigt var det att se :) På torsdagen åkte vi ner till en annan del av Cali för att fira själva thanksgivingen och jag fick träffa Diegos gammelmorföräldrar och alla de andra från Stephanies(Diegos mamma) sida av släkten. Dom hade massor av kalkon, sweetpotatoes, potatismos och annat smått o gott. Själv åt jag bara potatismos och sallad vilket inte är nytt för min del men så går det när man är vegeterian! Provade även lite av sweetpotatisen vilket var som en dessert. Avslutade med en jättegod pumpapaj och stack sen tillbaka upp till Big Bear. Tyvärr glömde jag kameran i bilen så blev inga bilder därifrån. Vi passade på att träffa så många vi bara kunde sista kvällen vi var där, sjukt kul att se alla igen! Tyvärr hann vi inte åka någonting men vi kommer åka tillbaka om 2 veckor så då hinner vi åka i 3 dagar innan det är dags o flyga hemåt!

nya saker är så härligt!

Snart kommer alla grejer från Rome som jag beställde förra veckan! Woho Stoked! Även fast det kanske är den fulaste brädan i världen så vet jag att jag kommer ha grymt roligt med den!

Dagens låt


Grymt rolig film!

Igår drog vi iväg till ett casino i Avi, Nevada och gick på bio. Det här är verkligen en film alla bör se! Roligaste jag sett på länge =)

Körkort i USA!

Förra veckan var Diego inne på MVD kontoret och tog sitt körtillstånd för 7dollar så att han var tillåten att övningsköra. Imorse åkte han dit igen och tog det riktiga körkortet för 25dollar. Klart! Så billigt och snabbt går det att ta körkort här! Sjukt bra. Om det ändå var så hemma i Sverige. =) Nu måste han bara skicka in det och göra det internationellt så att han kan köra i Sverige med det också, vilket kommer att kosta ytterligare 25dollar. Hade ju varit hur bra som helst om jag fick ta mitt här också, men icke! Hur mycket kostar körkortet allt som allt hemma, runt 15.000kr är det va? Med teori, alla kurser, körlektioner och blablabla. Men är sjukt glad att Diego tog det idag! :D


Street Dreams

Igår såg vi filmen Street Dreams med Rob Dyrdek och massa andra kända skatefaces. Den var faktiskt riktigt skön :)

Oatman

Idag åkte vi med Chelsea och David ut till Oatman som ligger ca 30min från där vi bor. Det var verkligen som att vandra runt i en gammal westernfilm. Vi åt på en jätte cool restaurang som bestod av mestadels dollarsedlar, gamla hästselen och liknande. Jag åt Nachos med guckamucka, gräddfil och ost och drack två goda Donkey Pee drinkar till maten. Riktigt gott! Vilda åsnor vandrade runt på gatorna och inne i butikerna kunde man köpa vapen, pälsar, indian eller cowboy souvenirer som tex äkta pilbågar. Lyckades att hitta lakrits mitt bland allt också! Så länge sen! :D


rita och trixa


Mys musik.


äta alligator?

Idag bjöd Diegos föräldrar oss på skaldjursbuffé i Laughlin, NV. Det fanns alla möjliga sorters räkor, krabbor och allt annat i skaldjursväg som du kan tänka dig. Prova även att äta alligator! Smakade verkligen som en starkt kryddad stek och var faktiskt rätt gott även fast jag inte gillar kött. Åt även den största räkan jag någonsin sett!
(Den lilla bruna klutten nere i vänstra hörnet på bilden är alligatorn)
Megaräka VS Scampi


<3


Las Vegas

I förrgår tog vi bilen och stack iväg till Las Vegas över dagen. Stannade i ett svin stort köpcenter i Henderson i 5h innan drog vidare. Shoppade loss på Victoria's Secret, Pacsun och alla de andra vanliga affärerna. Love it. Gamle Vegas va sig likt, fullt med tuffa bilar, alla de små äckliga mexare som delar ut horkorten var kvar även dom, plast longdrinks överallt, kameror som knäpps för fulla muggar och alla människor ser alltid lika stokade ut över alla de coola byggnader som finns i Sin City. Själv är jag rätt less på det. Men men! Kanske börjar bli bortskämd. Men det är alltig kul att komma iväg och göra någonting iaf! :)


snowboard yes

hade tråkigt härom dagen så letade igenom hela datorn efter massa strunt. Sen så gjorde jag en liten edit. poopy men ändå! Mera filma framför kameran och inte bara bakom kameran nu i vinter!

Linda from Linda Fahlström on Vimeo.


Jul i New York

Ska bli sjukt kul att se hur New York är. Kommer iof bara att vara där i 12h men det blir nog grymt ändå!
Sist hann vi ju inte åka från flygplatsen eftersom dom trodde att jag var en illegal invandrare och var tvungen att sitta o vänta i 2h på att dom skulle släppa mig . Det vara bara jag och sen 30st indier. Sen var tiden ute och det var dags o springa till nästa flyg.. Kul var det. Eh. Nä. Men nu har vi bra med tid så nu ska vi nog hinna med att se lite av NY iaf! :D Hoppas verkligen att dom har julpynt överallt även fast det bara är den 16e december! Christmas time! Mys!!

Äntligen!!!

Nu har äntligen Diego fått sitt uppehållstillstånd i Sverige! Så nu kommer vi tillsammans att flyga hem den 15e december. Lovely! Det är giltigt i 2år sen måste han ansöka om ett nytt igen men det ska nog gå bra hoppas vi! :)
Men det har hänt bra många dryga saker när vi varit här i USA.. tex att min externa hårddisk har krashat där jag har ALLT på, min ipod blev stulen, min videokamera blev träffad av en skateboard, upptäckte att dom dragit 199kr från ett gym varje månad men som jag sa upp i december förra året, dom har dragit 69kr från xbox live varje månad trots att jag bara skrev upp för 1månad. Sen det drygaste är nog att Loui tycker det är jätte kul att hoppa upp och hänga i mina kläder så ALLA t-shirts och tröjor jag hade med mig har nu blivit nydesignade med en massa fina hål. Men det har det varit värt! Nu är allting klart med allt pappersarbete så allt är toppen!

RSS 2.0