Ben & Jerry's

Var ju såklart tvungen att prova Ben&Jerry's Halloween smak! Rätt så god måste jag säga att den var :)


Halloweenpumpa

Här är Diegos första pumpa för i år :)

Halloweenfest i USA!

Igår var vi på halloweenfest hos grannarna. Tycker det är så coolt att dom lägger ner så mycket energi och pengar på att allt ska bli så mäktigt som möjligt här i USA. Önskar att jag vore här under julen också så att jag kunde få se hur det ser ut här då med allt pynt och alla lysen. Vore riktigt kul! Men julen hemma i Sverige tillsammans med familjen är det inge fel på heller. :)




Träna träna träna

Så sjukt feta träningscyklar dom har på gymmet Mad Dog's som vi börjat köra på. Man kan tävla mot andra cyklar i gymmet eller bara möta någon i spelet. Sjukt kul!

above the sky


creepy


Jackass 3d

I fredags var jag på premiären av Jackass 3d som var sjukt skön ! Grymt att se alla störda saker dom gör i 3d måste jag säga. Gå o se den bums!

chihuahua

har fått en ny kompis som sitter i mitt knä jämt o ständigt när jag sitter vid datorn.. förstår inte varför alla djur tycker det är så otroligt kul att sitta o bita i mitt hår och hoppa runt på tangentbordet VARJE gång. Men Loui är söt och ger alltid upp efter ett tag så de är skööönt :)



Buuuuhuuuu

Jag är så ledsen att jag missar allt som händer hemma i Stockholm under händelsefyllda hösten. Igår missade jag Forum Fuck It Railtour och idag missade jag hela Frontline Railjam och kan inte heller hitta någonstans alls vilka som vann... :( Hoppas att det gick bra för mina homies som var med och körde! Sen blir det inte heller någon blöt åkning i Spånga heller.. Och inte heller någon av alla roliga brädtestar helger runt om i Sverige. Gaah. Hoppas verkligen att ni där hemma åker massor åt mig och så ofta ni bara kan :)




FrökenÖken

Chelsea tog med mig och Diego ut på en hajk mitt ute i ingenstans. Vi bara stannade helt plötsligt på Interstate 68 och började klättra över stängsel, halkandes fram och tillbaka på hala små dammiga stenar. Det var 36,5 grader och hur torrt som helst. Vattnet vi hade med oss blev varmt10min och vi var där ute i ungefär 1.5h så det var ingen höjdare. Jag lyckades trampa på en kaktus som gick rakt igenom min skosula och gick av inne i foten så den sitter fortfarande kvar där i. Oskönt. Hur som helst.. Vi gick igenom en tunnel och på andra sidan var det som djungel och sen helt plötsligt massa små övergivna hus. Det kändes verkligen som att det skulle springa fram en massa freaks från The Hills Have Eyes när vi var där borta. Urgh. Sen klättrade vi runt uppe bland bergen och sen vände vi för att åka hemåt. Trevlig liten tripp det där :)

dagens promenad


sköna gröna

Så här ser det ut runt omkring vårat hus. Varje morgon startar med att vi tar med hundarna ut på en promenix runt de små sjöarna och leker med de vilda sköldpaddorna och matar ankorna som plaskar runt där i:)

pics


namnam

Gårdagens middag och dagens lunch: Zuccini&paprika paj med sallad :)


it's getting hot in here

Veckans väder


visste du att...?

... att en kossa producerar 60 liter saliv varje dag?


Arizona.

Okej, så nu har vi bott i Bullhead City i några dagar och jag har lyckats överleva värmen hittilst. Dom har det mest varierande väder jag någonsin varit med om här.. Det kan vara 45° med strålande sol och helt plötsligt hör man bara massa buller och så är det ett litet moln som kommer in och blixtar börjar slå ner överallt från det ensamma molnet. När det regnar så känns varje droppe som ett helt glas som faller ner på en. Sjukt skumt. Men jag älskar stormar så det är helt okej för mig. Vi bor inte långt ifrån Laughlin som är ett litet mini Las Vegas (utan människorna). Vi åkte dit i förrgår och det var bara vi och några turister som var där.. Jag köpte ett par nya Vans för 290kr, VÄRT!! Vi bor tillsammans med Diegos bror David, hans flickvän Chelsea(med deras hund Muffin) och Gabe och hans chihuahua valp Loui. =)





get dirty.

Alex och Chris tog oss till ett ställe mitt ute i öknen för att se på deras kompis Bryce som skulle vara med i en dirtbike tävling. Dom pumpade brutalt hög musik där och jag fick se min första "bro" som dom kallar alla dirtbike dudes med tattueringar på halsen, strumpor sjukt långt uppdragna, långa shorts osv. Det var kul att se alla galna tricks dom hade på lager och alla stora truckar som var överallt.

Get him!

I förrgår åkte vi till Alex brorsas shop och glodde på film uppe på hans lilla mysloft som har en soffa, AC, element, säng, tv, dildos och massa random saker. :)
Vi såg på Get Him To The Greek som jag definitivt tycker är värd att se! grymt sköna skådespelare och härlig film! See it!

Mmh donuts..

Fick en smaskig amerikansk överraskning av Alex i fredags. Några fluffiga donuts väntade på att ätas upp. Sjukt gott!


Money money money

Det har regnat, åskat och blixtrat helt galet här i Vista hela dagen, det har t.o.m känts som att huset faktiskt rör på sig. Coolt är det! Har försökt att få det på film men det slutar så fort jag trycker på play och har bara lyckats få med lite buller.
Nu ska vi dra på bio o se Wall Street: Money never sleeps. Den verkar grym så det ska bli kul o se! Så skumt att man aldrig får några sittplatser när man går på bio i USA, det gäller att bara kuta fram och tackla sig till de bästa platserna så fort man kan.. Sen så får man ju inte glömma att pumpa smör(som ketchuphållarna är på McDonald's) på popcornen och inte heller glömma att köpa 2liters cola innan man springer in. Hejsvejs!

Victoria's Secret

Jag bara äääääälskar dofterna från Victoria's Secret. Mmmh!
Kan sitta och lukta på dom hela dagen lång.. Mmmh!
Favoriten just nu är nog Mango Tempation :)

RSS 2.0