kissarna i huset.

Helt sjukt att Lillen börjar bli så gammal, har haft honom sen jag var 6år och då var han nästan 1år när jag köpte honom för 40kr. Han hade haft en tuff start i livet innan han kom hem till vår familj. När han var några månader gammal blev han lämnad på en camping i en påse för att dö men som tur var var det några som hörde hans små pip från en container och lyfte ur honom. Han blev sen placerad på ett katthem ett tag där han fick heta Lövis. Han fick sen komma hem till min mammas kusin där dom döpte honom till Lillen men hennes dotter blev allergisk mot honom så då fick jag köpa honom. Han är nu alltså 17år. Gammal o go. :)

Så har vi också lilla busfröet Nikita som är en helig Birma. Hon är världens kåtaste lilla katt som är 1,5år och ständigt söker någon att para sig med. Vi köpte henne för 6000kr(bara lite dyrare än Lillen) från en uppfödare inne i stan och när vi åkte och hämtade henne så kutade hon in i buren och var redo att flytta hemifrån. Sen dess har hon levt hemma hos oss. Om någon vet någon Birmahankatt som vill ha någon tjej att leka med, hör av er!

Kommentarer
Postat av: Sara/Zebran/Bubblan osv.

Gud vad roligt att "lilla" Lillen fortfarande finns kvar och är vid hälsan! :D Det var verkligen superkul att höra! :) Minns allt när han var en plutt och du inte hade haft honom så länge, hihi minnen :)



Kram

2010-09-05 @ 22:50:16
Postat av: Linda

haha aaw :) men han har gått o blivit totalt döv men utöver det så mår han hur bra som helst! Hoppas allt är bra med dig! kram kram

2010-09-06 @ 09:59:59
URL: http://shizzlenizzle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0